O nama

Kratka istorija

TAT-COM firma je osnovana 2012. godine čija je jedina djelatnost bila trgovina drvnim trupcima na veliko. Sa svega nekoliko radnika TAT-COM je širio mrežu svojih klijenata i saradnika. Vremenom, firma se razvijala usavršavajući lepezu djelatnosti obrade drvnih sortimenata. Danas TAT-COM broji nekoliko desetina radnika koji zajedno doprinose razvoju firme. Djelatnosti koju danas TAT-COM firma obavlja su testerisanje i blanjanje drveta, impregnacija drveta i proizvdonja rezane građe, a uskoro i proizvodnja lamela. Naše ime je poznato ne samo na prostoru cijele BiH, nego i šire. Naši klijenti i saradnici se nalaze u svim susjednim zemljama, kao i zemljama EU. Ono što je sigurno jeste činjenica da se i dalje razvijamo i širimo.

tat-com
Ciljevi za budućnost

TAT-COM ima planove za budućnost. Razvoj firme jeste budućnost svakog zaposlenog koji trenutno radi, ali i svakog budućeg radnika firme. Djelatnost prerade i obrade drvnih sortimenata ima mnoge mogućnosti koji se mogu iskoristiti u razvoju poslovanja firme. Upravljanje otpadom je za nas jednako važno kao i glavna djelatnost. Naša namjera je da sav drvni otpad bude u što većoj mjeri iskorišćen u preradi nekih novih proizvoda TAT-COM firme. Jedna od djelatnosti koja vodi u tom smjeru je proizvodnja peleta i drveta za ogrev koji se dobija iz otpada u proizvodnji drugih proizvoda.

tat-com


Društvena odgovornost

Kao odgovorna firma prema svojim klijentima i saradnicima, TAT-COM se odgovorno odnosi i prema prirodi i lokalnoj zajednici u kojoj se nalazimo. Trudimo se da učestvujemo u svakoj aktivnosti koja afirmativno utiče na ukupni razvoj naše lokalne zajednice. Od momenta osnivanja, pa do danas, TAT-COM se trudi da na bilo koji način podrži lokalnu zajednicu kroz institucije ili podršku naših sugrađana kao pojedinaca sa kojima zajedno živimo. Zbog naše želje da budemo dio razvoja naše opštine i u budućnosti ćemo biti dio podrške našim sugrađanima.

tat-com

Kapital

TAT-COM d.o.o. je uvećao svoj kapital i postao vlasnik firme MAG DRVO d.o.o.

LicencaBISNODE AAA
 ?>